Sisäinen viestintä - Artikkelit

Referenssit

Tutustu Piirin asiakastarinoihin. Piiri-sovelluksella tavoitat helposti myös liikkuvaa työtä ja tuotantotyötä tekevän henkilöstön. 

Sargo Oy
Sargo

Venevalmistaja Sargo otti harppauksen sisäisen viestinnän kehittämisessä Piiri-sovelluksen avulla. Sargon pääkäyttäjien mielestä Piiriin on todella helppo tuottaa sisältöä, ja sovellus tarjoaa paljon ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. “Tutustuin sovellukseen ja ajattelin, että tämä on juuri se, mikä meiltä puuttuu.”

Leivon Leipomo

Leivon Leipomossa työskentelee 90 työntekijää eri vuoroissa, kuutena päivänä viikossa. Vuorotyö ja sähköisen järjestelmän puute olivat haaste sisäiselle viestinnälle. Nyt tieto kulkee paremmin Piiri-sovelluksen avulla. "Piirissä informoidaan kaikki ajankohtaiset asiat. Sen avulla tavoitamme hyvin koko henkilöstön."

Leivon Leipomo Oy
Bet-Ker Oy
Bet-Ker

Bet-Ker Oy:lle on tärkeää pitää huolta työntekijöistään ja apuna sisäisessä viestinnässä yrityksellä on Piiri-sovellus. “Piirin käyttöönotto tapahtui näppärästi. Sovelluksella on tosi helppo tehdä mm. uutisia ja kyselyitä.”

Tieluiska

Miten tavoittaa tehokkaasti 150 työntekijää, joista suurin osa tekee liikkuvaa työtä eri työmailla? Infrarakentaja Tieluiska Oy otti avuksi helppokäyttöisen Piiri-sovelluksen. "Yllätyin siitä, miten hyvin uusi sovellus otettiin vastaan ja kuinka nopeasti henkilöstö latasi sen käyttöön. Piiri on tuonut itsellekin uutta intoa lisätä viestintää."

Tieluiska Oy
Kokkolan Satama Oy
Kokkolan Satama

Kokkolan Satama Oy tavoittaa Piiri-sovelluksella koko henkilöstön nopeasti ja vaivattomasti. "Piiri on toimiva, helppokäyttöinen ja sopii hyvin meidän tarpeisiimme. Sovelluksen hyvä puoli on, että kaikki saavat tiedon samanaikaisesti ja samanlaisena."

Tara-Element

Miten tehostaa sisäistä viestintää kaksikielisessä teollisuusyrityksessä? Tara-Element Oy otti käyttöön Piiri-sovelluksen, jonka avulla sisäinen viestintä tavoittaa kaikki työntekijät suomeksi ja ruotsiksi. "Kynnys viestiä on paljon matalampi, kun uutisen saa jaettua Piirin kautta koko henkilöstölle kahdessa minuutissa."

Tara-Element Oy
Konditoria pH7 Oy
Konditoria pH7

Miten parantaa sisäistä viestintää yrityksessä, jossa suurin osa henkilöstöstä työskentelee tuotannossa ja osa eri toimipisteissä? "Erilaiset ohjeistukset ja uutiset ovat nyt samaan aikaan kaikkien luettavissa Piirissä, mikä on iso parannus entiseen."

Bonfire Thought Leaders -yhteisö

Miten rakentaa helppokäyttöinen ja tyylikäs virtuaalinen koulutusalusta kymmenissä eri organisaatioissa toimiville kiireisille johtajille? Bonfire Thought Leaders -yhteisö käyttää Piiri-sovellusta valmennusohjelman virtuaalisena alustana. "Osallistujat ovat kiitelleet Piirin selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä."

Bonfire Thought Leaders

Asiakkaitamme

Tieluiska Oy
Kokkolan Satama Oy
Tara Element Oy
Bet-Ker Oy
Leivon Leipomo Oy
Bonfire Agency Oy
Konditoria pH7 Oy
Vääksyn Konepiste Oy
Sargo Boats Oy Ab
Varax Products Oy
PiiTee Oy
Piiri Kit Oy Hanne Haapakoski

Jutellaanko?

Hanne Haapakoski | CEO 

Haluatko parantaa työyhteisösi sisäistä viestintää? Hienoa, me autamme! Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Piiri-sovelluksesta tai räätälöidystä sisäisen viestinnän koulutuksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö, soita p. 0445030180 tai lähetä sähköpostia hanne@sisainenviestinta.fi

Haluatko hyödyllistä tietoa sisäisen viestinnän kehittämisestä? 

TILAA UUTISKIRJE!

Update cookies preferences