Referenssi Konditoria pH7

Piiri-sovelluksen avulla Konditoria pH7:n sisäinen viestintä tavoittaa nyt koko henkilöstön samanaikaisesti 

Miten parantaa sisäistä viestintää yrityksessä, jossa suurin osa henkilöstöstä työskentelee tuotannossa ja osa eri toimipisteissä? Noin 60 ihmistä työllistävä Konditoria pH7 Oy otti avukseen Piiri-sovelluksen, joka auttaa tavoittamaan koko henkilöstön nopeasti ja tehokkaasti.

Aikaisemmin Konditoria pH7:n sisäinen viestintä perustui pitkälti tulostettuihin papereihin ja WhatsApp-ryhmiin. Taukotiloihin viedyt laput hukkuivat tai vanhentuivat nopeasti, sähköpostit tavoittivat vain hallinnon ja tiedonsaanti ei ollut eri WhatsApp-ryhmissä tasapuolista. 

Viime vuonna Konditoria pH7 päätti keskittää sisäisen viestinnän pk-yrityksille luotuun Piiri-sovellukseen, joka kokoaa yhteen mm. sisäiset uutiset, tiedostot, kyselyt ja tapahtumat. 

– Erilaiset ohjeistukset ja uutiset ovat nyt samaan aikaan kaikkien luettavissa Piirissä, mikä on iso parannus entiseen. Sovelluksen anonyymi palautekanava on ollut meille myös tärkeä, koska sen ansiosta meidän ei tarvitse hankkia erillistä whistleblowing-kanavaa, kertoo Konditoria pH7:n HR-päällikkö Sini Mökkönen

Piiri-sovellus on mahdollistanut konditorialle myös nopeat sähköiset kyselyt, joilla on kartoitettu esimerkiksi henkilöstön ensiaputaitoja ja tunnelmia joulusesongin jälkeen. Lisäksi Piirissä on kerätty mm. ilmoittautumisia erilaisiin tapahtumiin. 

– Nyt kaikki saavat tiedon tulevista tapahtumista yhtä aikaan, eikä meidän tarvitse kiertää työpisteillä tai taukotiloissa keräämässä osallistujatietoja, Sini toteaa. 

Yrityksellä on Piirissä myös oma ryhmä esihenkilöille, joille voidaan jakaa kohdennettuja uutisia, tiedostoja, tapahtumia ja kyselyitä.  


"Piirin käyttöönoton jälkeen on ollut helpompi viestiä henkilöstölle pienemmistäkin asioista."

Konditoria pH7 Oy valmistaa konditoria- ja leipomotuotteita omiin myymälöihin, tilaustuotteiksi sekä jälleenmyyjille. Yrityksellä on tehtaanmyymälä ja noin 1700 neliötä tuotantotiloja Tuusulassa sekä kahvila-myymälä Järvenpäässä ja myyntipiste Ruoholahden Citymarketissa.

Työntekijöinä on noin 60 konditoria- ja leipomoalan ammattilaista. 

Sinin mukaan sisäiseen viestintään panostaminen tuo selkeyttä koko henkilöstön työarkeen, lisää ihmisten hyvinvointia ja osoittaa yrityksen arvostavan työntekijöitä.  

– Haluamme, että henkilöstön ei tarvitse arvailla ja pohtia mitä yrityksessä tapahtuu. Avoimuus tuo työhön myös merkityksellisyyttä, kun jokainen voi aidosti kokea olevansa tärkeä osa työyhteisöä.  

Referenssi Konditoria pH7

– Jokaisessa Konditoria pH7:n tuotteessa on käsityötä mukana ja innovatiivisuus on meille leivonnassa tärkeää. Erityisesti macaronsien tuotekehitykseen on panostettu pitkään ja ollaan niistä hyvin ylpeitä, HR-päällikkö Sini Mökkönen kertoo. 


Sini kertoo, että Piiri-sovelluksen käyttöönotto on auttanut nostamaan yrityksen sisäisen viestinnän uudelle tasolle ja toi myös kaivattua rauhaa vapaa-aikaan. 

– Sisäinen viestintä vaatii toimivan sovelluksen lisäksi meiltä myös harjoittelua ja kehitymme siinä koko ajan. Piirin käyttöönoton jälkeen on ollut helpompi viestiä henkilöstölle pienemmistäkin asioista ja meidän tavoitteenamme on tehdä uutisia noin pari kertaa viikossa. Piiristä on tullut myös työntekijöiltä kiitosta. Nopeasti tulee ihmettelyä, jos jotain asiaa ei ole heti lisätty Piiriin, Sini naurahtaa.

Piiri Kit Oy Hanne Haapakoski

Jutellaanko?

Hanne Haapakoski | CEO 

Haluatko parantaa työyhteisösi sisäistä viestintää? Hienoa, me autamme! Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Piiri-sovelluksesta tai räätälöidystä sisäisen viestinnän koulutuksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö, soita p. 0445030180 tai lähetä sähköpostia hanne@sisainenviestinta.fi

Haluatko hyödyllistä tietoa sisäisen viestinnän kehittämisestä? 

TILAA UUTISKIRJE!

Update cookies preferences