free web maker
Piiri Kit Oy Tiimi

Piiri Kit & tiimi tutuksi

Jos saisit itse valita, kenen kanssa haluaisit tehdä töitä? Me saimme ja kokosimme Piiri Kitin tiimiin parhaan mahdollisen parven. Taustatiimin kuuluu lisäksi useita muita pysyviä ja vierailevia asiantuntijoita.

Hanne Haapakoski | Piiri Kit Oy

HANNE HAAPAKOSKI
hanne(a)sisainenviestinta.fi

CEO

Miika Viitala | Piiri Kit Oy

MIIKA VIITALA
miika(a)sisainenviestinta.fi

CTO

Ville Lehtinen | Piiri Kit Oy

VILLE LEHTINEN

DIGITAL BUSINESS SPECIALIST

Petri Rajaniemi | Advisor

PETRI RAJANIEMI

ADVISOR

Essi Myllylä | Advisor

ESSI MYLLYLÄ

ADVISOR

Piiri Kit l Tarina

“Eihän sisäinen viestintä toimi missään.”

Piiri Kitin tarina lähti tästä huokauksesta, jonka kuulimme monessa eri kahvipöydässä, useiden vuosien aikana. Jos sisäinen viestintä toimii heikosti, aikaa kuluu usein vääriin asioihin, turhaan odotteluun tai tietämättömyydestä johtuvaan murehtimiseen.

Tehokkaalla sisäisellä viestinnällä haluamme tuoda rauhaa keskittyä oikeisiin asioihin. Meille ja muille, isoihin ja pieniin työyhteisöihin.

Meillähän on kaikki edellytykset olla maa, jossa yritysten sisäinen viestintä on parasta koko maailmassa. Ei loputonta smalltalkkia, ei imeliä tyhjiä kohteliaisuuksia, vaan suunnitelmallista, avointa ja oikea-aikaista hyvää vuorovaikutusta ihmisten välillä kasvokkain ja helppokäyttöisten välineiden avulla.

Yhdistimme suomalaisen insinööriasenteen, viestintäosaamisen ja halun tehdä jokaisen työpäivästä parempi. Syntyi yritys nimeltä Piiri Kit Oy, joka auttaa työyhteisöjä toimimaan sujuvasti ja menestyksekkäästi yhdessä. 

Muutoksen työkaluiksi loimme konkreettisen toimintamallin ja helppokäyttöisen Piiri-sovelluksen.

Tiedämme, että alalla on myös paljon muita asiantuntijoita ja osaajia, eivätkä Piiri Kitin palvelut tai sovellus sovi kaikille. Siksi teemme myös hyödyllisiä artikkeleita, joista kuka tahansa voi poimia keinoja parantaa oman yrityksen sisäistä viestintää. 

Meidän tavoitteenamme ei ole lisätä sisäistä viestintää vain määrällisesti.

Ihmiset eivät kaipaa elämäänsä enää lisää tietosälää. Emme mekään sitä halua. 

Ihmiset kaipaavat oleellista ja ymmärrettävää tietoa oikeaan aikaan. He haluavat osallistua ja jakaa ajatuksiaan muulloinkin, kuin kerran vuodessa henkilöstökyselyssä.

Tarvitaan siis lisää sellaista tietoa, joka auttaa ihmisiä hoitamaan oman työnsä hyvin ja auttaa keskittymään töissä oikeisiin asioihin. 

Tarvitaan avointa vuorovaikutusta, joka rakentaa luottamusta työyhteisössä ja saa ihmiset aidosti sitoutumaan yritykseen. 

Avoimuus antaa mahdollisuuden sille, että vaikeat kysymykset ja pelottavatkin uudet ideat muovautuvat uusiksi innovaatioiksi. Tai vähintäänkin työarkea helpottaviksi kehitystoimenpiteiksi.

Kuulostaako tämä sellaiselta setiltä, mikä voisi olla teidän yrityksessä tarpeellista? Jos kuulostaa, ota yhteyttä. Kerromme suoraan, sopiiko palvelumme ja välineemme teille.

Jos Piiri Kitin asiantuntijapalvelut tai sovellus eivät sovi yritykseenne, me emme tyrkytä teille tarjousta. Saatamme jopa vinkata, keneen kilpailijaan teidän kannattaa ottaa yhteyttä. Miksi? Koska siitä ei ole meille mitään haittaa.

Kiitos, että luit. Kiitos, että välität yrityksesi ihmisistä ja haluat luoda heille paremman työpaikan.

Olet hyvällä asialla. 

Ota yhteyttä

Onko sisäinen viestintä sinusta tärkeää?

Tilaa uutiskirje. Lähetämme vain hyödyllistä tietoa sisäisen viestinnän kehittämisestä.