Referenssi Bonfire Agency Oy / Thought Leader -yhteisö

Bonfire Thought Leaders kokoaa ajatusjohtajat Piiri-sovellukseen 

Miten rakentaa helppokäyttöinen ja tyylikäs virtuaalinen koulutusalusta kymmenissä eri organisaatioissa toimiville kiireisille johtajille? Bonfire Thought Leaders -yhteisö käyttää Piiri-sovellusta valmennusohjelman virtuaalisena alustana, jossa mm. jaetaan koulutusmateriaaleja ja verkostoidutaan. 

Bonfire Thought Leaders on vuoden kestävä ajatusjohtajuuden valmennusohjelma liike-elämän päättäjille ja ylimmälle johdolle. Osallistujat pääsevät kehittymään oman toimialansa ajatusjohtajaksi kovatasoisten valmentajien sekä yhteisön tuella. 

Suosittu ohjelma saa pian jatkoa, kun seuraava valmennusohjelma starttaa tammikuussa 2024. 

– Ensimmäisen ohjelman noin 80 osallistujaa koottiin invitation only -periaatteella, koska ohjelma on suunnattu tarkasti johtajaprofiililla toimiville henkilöille. Nyt ohjelmaan on mahdollista hakea avoimesti, mutta osallistujat valitaan hakemusten perusteella, Bonfire Agencyn projektipäällikkö Jenni Paakkari kertoo. 

Bonfire Agencyn vetämä valmennusohjelma on luotu oman toimialansa suunnannäyttäjille ja edelläkävijöille. Ohjelman virtuaalisena alustana toimii Piiri-sovellus, jossa jaetaan valmennusmateriaalit, verkostoidutaan muiden osallistujien kanssa ja jaetaan tietoa tulevista tapahtumista. 

– Osallistujat ovat kiitelleet Piirin selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Meille järjestäjille on ollut tärkeintä, että voimme koota helposti yhdelle sivulle kaikki esitysmateriaalit ja valmennuksen tallenteen videoupotuksena. Uutisten loppuun saatavan kyselyn avulla olemme saaneet kerättyä näppärästi myös palautteet valmennuksista, Paakkari summaa. 

Piirin tapahtumakalenterin kautta kiireisiä johtajia on myös voitu muistuttaa tulevista valmennuskerroista ja striimeistä. 

"Voisi kuvitella, että Piiri on meille teetetty, koska Bonfiren brändivärit tulee niin hyvin sovelluksessa esiin."

PIIRIN VAHVUUKSINA HELPPOKÄYTTÖISYYS JA VISUAALISUUS 

Bonfire Agency valitsi Piirin valmennusohjelman virtuaaliseksi alustaksi koska sovellus tuntui helppokäyttöiseltä ja oli hyvin räätälöitävissä ohjelman tarpeisiin. Korkealaatuisista sisällöistä tunnetulle ajatusjohtajuustoimistolle myös sovelluksen visuaalisuus oli tärkeä tekijä. 

– Voisi kuvitella, että Piiri on meille teetetty, koska Bonfiren brändivärit tulee niin hyvin sovelluksessa esiin, Paakkari naurahtaa. 

Piirin kehitystiimin ketteryys saa myös kiitosta, sillä Bonfiren aloitteesta Piiriin tehtiin pieniä lisämahdollisuuksia sovelluksen räätälöintiin. 

– Piirin tiimi on toiminut hyvin asiakaslähtöisesti – kysymyksiin on saanut aina nopeasti vastauksen ja pystyimme tekemään sovellukseen myös pari meille tärkeää pientä muutosta, Paakkari summaa. 

Oletko kiinnostunut kehittymään oman toimialasi ajatusjohtajaksi? Tutustu Thought Leaders -yhteisöön ja hae mukaan! 

Piiri Kit Oy Hanne Haapakoski

Jutellaanko?

Hanne Haapakoski | CEO 

Haluatko parantaa työyhteisösi sisäistä viestintää tai etsitkö ketterää koulutusalustaa? Hienoa, me autamme! Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Piiri-sovelluksesta tai räätälöidystä sisäisen viestinnän koulutuksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö, soita p. 0445030180 tai lähetä sähköpostia hanne@sisainenviestinta.fi

Haluatko hyödyllistä tietoa sisäisen viestinnän kehittämisestä? 

TILAA UUTISKIRJE!

Update cookies preferences