Intra ei riitä | Sisäinen viestintä

Intra ≠ sisäinen viestintä

NÄKÖKULMA
Sisäinen viestintä on sanapari, joka tuntuu menettäneen merkityksensä. Monille tulee tästä sanaparista mieleen vain intra, mutta jo 90-luvulta tuttu ystävämme intranet ei riitä. Miksi?

Ennen kuin suututamme sadat HR- ja ICT-asiantuntijat sekä introjen parissa työskentelevät koodarit, voimme hyvillä mielin myöntää, että maailmassa on useita hyvin toteutettuja ja yrityksen tarpeita palvelevia introja.

On myös virtuaalista pölyä kerääviä introja, joita työpaikalla vain harva käyttää ja loput tuskin muistavat koko intran olemassaoloa.

Joka tapauksessa intra ei riitä, koska sisäinen viestintä ei ole välineistä kiinni.

Sisäinen viestintä on ihmisten välistä vuorovaikutusta - myös yrityksissä. Sen onnistuessa yrityksessä tullaan ymmärretyksi halutulla tavalla ja päästään hyvään vuorovaikutukseen läpi yksikkörajojen.

Mikään teknologia maailmassa ei yksinään saa aikaan hyvää vuorovaikutusta ihmisten välille. (Ei intra, eikä myöskään meidän ratkaisumme Piiri-sovellus.)

Välineet voivat parhaimmillaan tukea viestintää, mutta lopulta sisäisen viestinnän onnistumisen ratkaisevat ihmiset.

Joten jos yrityksessäsi on oivallettu sisäisen viestinnän merkitys, ihmiset toteuttavat sitä työarjessa onnistuneesti ja käytössänne on erinomaisesti toimiva intra, pitäkää ihmeessä siitä kiinni!

Intra on parhaimmillaan ihan hyvä väline sisäiseen viestintään, silloin kun työntekijät läpi koko organisaation pitävät sen käytöstä, intra on teknisesti ja sisällöllisesti hyvin toteutettu sekä palvelee niin henkilökunnan kuin yrityksenkin tarpeita.

Jos taas käytössäsi on toimimaton tai vanhentunut intra, harkitse jotain muuta. Harkitse meitä, harkitse muita. Koska jos luit tänne asti, niin varmasti mietit, miten yrityksesi sisäinen viestintä voisi toimia paremmin.

Et todennäköisesti ole yksin, vaan myös muut yrityksessäsi toivovat samaa.

Olet oikealla asialla. Parhaimmillaan sisäinen viestintä parantaa työhyvinvointia, tehokkuutta, tulosta ja auttaa työntekijöitä keskittymään töissä oikeisiin asioihin.

Sitä mekin haluamme, keskittyä oikeisiin asioihin. Sitä me kaikki varmasti haluamme.

...

Jos haluat parantaa sisäistä viestintää ja kaipaat suunnittelutyöhön apua, tutustu käytännönläheisiin koulutuksiimmeJos etsit tehokasta ja helppokäyttöistä sisäisen viestinnän kanavaa yrityksellesi, tutustu Piiri-sovellukseen. 
Piiri Kit Oy Hanne Haapakoski

Jutellaanko?

Hanne Haapakoski | CEO 

Haluatko parantaa työyhteisösi sisäistä viestintää? Hienoa, me autamme! Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Piiri-sovelluksesta tai räätälöidystä sisäisen viestinnän koulutuksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö, soita p. 0445030180 tai lähetä sähköpostia hanne@sisainenviestinta.fi

Haluatko hyödyllistä tietoa sisäisen viestinnän kehittämisestä? 

TILAA UUTISKIRJE!

Update cookies preferences